Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tervis toidustAutor(id): Vesta Reest
Kujundaja: Marek Marana
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Lehekülgi: 112
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
See raamat ei ole päris tavaline retseptiraamat, kuigi kõlbab kasutada ka sellisena, kui olete väsinud nn raskest toidust ning ihkate midagi uut ja kergemat.
Raamatu autor Vesta Reest on siia kogunud valiku oma juba seitse kevadet peetud paastu ajal valmistatavatest toitudest. Tema toidulauale ei satu midagi juhuslikku, sest seitsme lihavaba nädala menüü on tervise seisukohast hoolikalt läbi mõeldud - sel ajal peab organism saama kõik puhastumiseks ja uue energia kogumiseks vajaliku. Tulemuseks autori sõnul «kergustunne kehas, hommikune probleemideta ärkamine ja viirus-haigustesse mittenakatumine».
Kas ei kõla liigagi ahvatlevalt?
Märksõnad
paastumine
toiduvalmistamine
paastumine
tervislik toitumine
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
10,00 EUROtsing autori järgi:
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Vesta Reest, Karolin Kuusik, Aive Lauriste, Betty Ester, Stiina keharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,70 eurot
Vesta Reest, Aive Lauriste, Stiina testiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 6,00 eurot
Vesta Reest, Stiina kokaraamat 2,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 7,00 eurot
Koostaja: Vesta Reest, Stiina kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Vesta Reest, Namaste. Muhumaa ehedad maitsed. A true taste of Muhu,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 29,00 eurot
Vesta Reest, Betty Ester, Aive Lauriste, Karolin Kuusik, Stiina iluraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 5,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!