Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kartul ja teised maitsvad juurikadAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696727
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Kes meist ei teaks, et iga päev peab sööma vähemalt pool kilo aedvilja. See tundub tülikas, sest juurvilju peab pesema, koorima ja tükeldama ning lõpuks neist ka toidu valmistama.
Tegelikult on köögiviljad nii maitsvad ja tervislikud, et kogu nähtud vaev tasub end kuhjaga ära. Tuleb vaid fantaasiale voli anda ja juurvilju vaheldusrikkalt kasutada.
Kartulite või makaronide asemel võib liharoa lisandiks pakkuda näiteks porgandit. Tõmba kooritud porgandist koorimisnoaga pikad õhukesed ribad. Hoia neid lühikest aega keevas vees ja ongi magus praekõrvane olemas. Ribasid võib kasutada ka toorsalatis. Tihtipeale ei taha lapsed keedetud porgandit, küll aga söövad hea meelega lihapalle. Kotleti- ja lihapallitaina hulka võib rohkelt porgandit riivida, see annab hea magusa maitse ja märkamatult saab kätte ka päevase juurviljaportsu.
Kõige paremad on muidugi hooajalised aedviljad, kuid õnneks leiab ka külmletist tükeldatud ja külmutatud aedvilju, millest saab kiiresti õhtusöögi valmistada.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
köögiviljad
köögiviljatoidud
juurviljad
kokaraamatud
50 retsepti!
Viiskümmend retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
koostanud: Inda Kõiva, Laululust 7. Lauluvalik läbi erinevate aastate. II osa,
2012, hind: 13,00 eurot
Koostanud Ingrid Rüütel, Saaremaa laule ja lugusid,
Eesti Kirjandusmuuseum, 2015, hind: 35,00 eurot
Koostanud: Andre Pezard, Valge kana ja kuldsõrg. Provence´i muinasjutte. Muinaslugusid kogu maailmast,
Kunst, 1984, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Pille Kippar, Tere, tere, tiipajalga! Eesti loomamuinasjutte. Muinaslugusid kogu maailmast,
Kunst, 1976, hind: 3,70 eurot
Koostanud Mare Kõiva, Eesti õpilaste lemmikloomalood,
Eesti Kirjandusmuuseum, 2019, hind: 8,00 eurot
Koostanud Linda Viiding, Soome muinasjutte. Saja rahva lood,
Eesti Raamat, 1980, hind: 5,50 eurot
kommentaariumi kirjutanud Linnart Mäll; toimetaja ja registri koostanud Teet Toome, Budismi pühad raamatud 2. Teemantsuutra. Südasuutra. Ühetähesuutra,
Lux Orientis, 2005, hind: 40,00 eurot
Julius Eslon, Arthur Jaama, Aleksander Siimon; Koostanud: Gerhard Hansmann, Eesti pomoloogia,
Valgus, 1970, hind: 12,00 eurot
Koostanud Valter Ojakäär, Laulge kaasa! 67,
Eesti Raamat, 1982, hind: 4,00 eurot
Koostanud T. Leito, Välispanoraam 1975,
Eesti Raamat, 1976, hind: 4,00 eurot
Koostanud Jüri Hain, Friedebert Tuglas (1886-1971). 16 postkaarti,
Kunst, 1986, hind: 3,00 eurot
Aleksander Heintalu e. Vigala Sass; Käsikirjade põhjal koostanud: Elo Liiv, Estide (tšuudide) hingestatud ilm. 1. osa. Teadaandmise raamat,
A. Heintalu, 2001
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!