Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toitvad teraviljatoidudAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696970
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus formaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 306
Teraviljade hulka kuuluvad kõrrelised, nagu rukis, oder, nisu, kaer, riis ja hirss, teraviljadeks loetakse ka mittekõrrelised tatar ja kinoa. Kuigi aeg-ajalt paneb järjekordne moodne dieet mõne neist põlu alla, siis on kõik toitumisteadlased ühel meelel, et teraviljatooted on organismile olulised ja vajalikud. Kõik nad sisaldavad palju kasulikke aineid: vitamiine, rasvu, valke, mineraal- ja kiudaineid.
Võtame või kõigile tuttava hommikuse kaerapudru: see on tervislik valik, sest hoiab korras seedimise ja tänu kaeras sisalduvale beetaglükaanile alandab ka kolesterooli.
Teratooteid ostes tasub valida täisteraviljatooted, sest nendes on rohkem kasulikke aineid. Väga oluline on kiudainerikkad kuivad kruubid ehk kooritud ja lihvitud terad ning tangud ehk kooritud ja purustatud terad eelnevalt leotada. Sellega valmistate terad söögitegemiseks ette – need on pehmemad ja valmivad kiiremini – ja omastate ka toitaineid paremini.
Kui valite oma menüüsse tera- ja köögiviljad, siis on teie toiduvalik kindlasti toitev ja tervislik.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
teraviljatoidud
toiduretseptid
kokaraamatud
50 retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
koostanud: Inda Kõiva, Laululust 7. Lauluvalik läbi erinevate aastate. II osa,
2012, hind: 13,00 eurot
Koostanud Ingrid Rüütel, Saaremaa laule ja lugusid,
Eesti Kirjandusmuuseum, 2015, hind: 35,00 eurot
Koostanud: Andre Pezard, Valge kana ja kuldsõrg. Provence´i muinasjutte. Muinaslugusid kogu maailmast,
Kunst, 1984, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Pille Kippar, Tere, tere, tiipajalga! Eesti loomamuinasjutte. Muinaslugusid kogu maailmast,
Kunst, 1976, hind: 3,70 eurot
Koostanud Mare Kõiva, Eesti õpilaste lemmikloomalood,
Eesti Kirjandusmuuseum, 2019, hind: 8,00 eurot
Koostanud Linda Viiding, Soome muinasjutte. Saja rahva lood,
Eesti Raamat, 1980, hind: 5,50 eurot
kommentaariumi kirjutanud Linnart Mäll; toimetaja ja registri koostanud Teet Toome, Budismi pühad raamatud 2. Teemantsuutra. Südasuutra. Ühetähesuutra,
Lux Orientis, 2005, hind: 40,00 eurot
Julius Eslon, Arthur Jaama, Aleksander Siimon; Koostanud: Gerhard Hansmann, Eesti pomoloogia,
Valgus, 1970, hind: 12,00 eurot
Koostanud Valter Ojakäär, Laulge kaasa! 67,
Eesti Raamat, 1982, hind: 4,00 eurot
Koostanud T. Leito, Välispanoraam 1975,
Eesti Raamat, 1976, hind: 4,00 eurot
Koostanud Jüri Hain, Friedebert Tuglas (1886-1971). 16 postkaarti,
Kunst, 1986, hind: 3,00 eurot
Aleksander Heintalu e. Vigala Sass; Käsikirjade põhjal koostanud: Elo Liiv, Estide (tšuudide) hingestatud ilm. 1. osa. Teadaandmise raamat,
A. Heintalu, 2001
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!