Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kokaraamat tüdrukuteleAutor(id): toimetanud: Ingrid Eylandt-Kuure
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
Tõlkija: Helen Laansoo-Hämarik
ISBN: 9789949149070
Lehekülgi: 96
Sari: Kokaraamat tüdrukutele
Seisukord: kaaned pisut kulunud ja seljalt pleekinud, sisu korras
Mõõdud: 255x215x20 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 220
Tere tulemast toiduvalmistamise isuäratavasse maailma! Valmista ise vahvate lihtsate retseptide järgi suussulavaid kooke ja küpsetisi, klassikalisi argiroogasid – näiteks kala ja krõbekartuleid või spagette lihapallidega –, jäätist, koorekomme, müsliküpsiseid ja karamelliõunu. Retseptid on jagatud neljaks osaks: suupisted ja vahepalad ooteks, küpsetised, maitsvad põhiroad ja magustoidud. Koostisained on lihtsad ja retseptid kergesti järgitavad. Sulle on abiks hulk kasulikke vihjeid ja äraproovitud nippe.
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!