Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainetAutor(id): Anna Selby
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
Tõlkija: Ivi Smidt
ISBN: 9789985641439
Lehekülgi: 144
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 190x260
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Meditsiin on tõestanud, et hea toit ja hea tervis on omavahel seotud. Raamat "Tervistavad toidud" aitab teil teha teadlikku valikut sellest, mida teie ja teie perekond peaks sööma, et oma tervist tugevdada. Siia on valitud 25 kasulikku toiduainet (näiteks oliivõli, küüslauk, kala, oad, jogurt), mille juures on nende tervistavaid omadusi tutvustav tekst ja mõningad retseptid nende komponentidega toitude valmistamiseks.
Märksõnad:
Maalehe Raamat
toiduained
toiteväärtus
toidud
tervislik toitumine
toidud
toiduained
toiteväärtus
tervislik toitumine
toiduretseptid
aimekirjandus
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainet, Anna Selby, Maalehe Raamat 2001Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!