Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti]Autor(id): Marika Vingissar
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789916634486
Lehekülgi: 56
Sari: Kodu & Aed raamat
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 168x228
Suurus: piklikus fornaadis, pehmes köites raamat
Sisu:
Praegu räägitakse ja kirjutatakse sageli, et kodudes kipub toitu raisku minema. Sellest on kahju, sest oleme ju toidukraami oma teenitud raha eest ostnud.
Tegelikult on asi planeerimises: püüame veidi ette mõelda, mida täna süüa teha ja mida selle jaoks osta, ning kui toitu jääb üle, siis kuidas saaks seda ülehomme ära kasutada juba uues roas. Aja jooksul tulevad ka kogemused, et näiteks lusikatäiest järelejäänud kastmest võib teha munamuffineid või omletti. Või et köögiviljapuljongiks keedetud köögiviljad saab ära kasutada suurepäraseks tomatikastmeks, mida talvevaruks sügavkülma panna.
Värsket kala rookides võib keeta pead ja sabad kohe vähese veega puljongiks, millest hiljem suppi või kastet teha. Kokkuhoidliku perenaise sõber on sügavkülm, kuhu võib varuda seeni, marju, kastmeid ja supisegusid, mis on valmistatud siis, kui köögiviljad on kõige odavamad.
Kuid ega koonerdamine pole kokkuhoid – mõõduka planeerimisega annab palju raha kokku hoida, kuid ikkagi teha kogu perele maitsvaid ja toitvaid sööke.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
toiduvalmistamine
säästmine
toiduretseptid
nõuanded
kokaraamatud
Kodu & Aed raamat
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!