Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hoidised aedviljadestAutor(id): Peeter Kard
Kirjastus: Eesti Aianduse ja Mesinduse Selts
Linn: Tallinn
Aasta: 1990
Originaalkeel:
Lehekülgi: 36
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 143 × 190 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T133# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Retseptikogus on sadakond uudisretsepti meie koduaedades ja kasvuhoonetes kasvatatavate aedviljade hoidmiseks. Retseptid pärinevad mitmete rahvaste köökidest ja annavad hüva nõu tomati, kurgi, aedpaprika, kõrvitsa, kabatšoki, baklažaani, herne, aedoa, põldoa, kapsaste, peedi, porgandi jt. köögiviljade talviseks purkides säilitamiseks. Tuuakse ka lühiülevaade köögiviljakonservide valmistamisest.
Märksõnad:
Eesti Aianduse ja Mesinduse Seltsi Pärnu osakond
hoidised
köögiviljad
toiduretseptid
kokaraamatud
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!