Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad elamusedAutor(id): Toimetaja ja eessõna: Aita Nurga
Kujundaja: Siiri Timmermann
Kirjastus: Äripäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949434268
Lehekülgi: 238
Sari: Äripäeva raamat
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 155 × 250 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Elamusi toovad hea toit ja jook meeldivas keskkonnas.
Erilistel päevadel tahaks nautida hõrgutisi ning väärt jooki, katta ise pidulaud või minna hoopis välja sööma − häid ideid ja retsepte maitsvate elamuste saamiseks pakub meie samanimeline raamat.
«Maitsvad elamused» sisaldab lisaks klassikalisele kokaraamatule − kaunitele piltidele ja järeletegemist väärt retseptidele − haaravaid lugusid kokakunstist ja selle juurde kuuluvast atmosfäärist. See on justkui erinevate maitsete ümbermaailmareis, kus tutvustatakse paljude maade peent ja vaheldusrikast köögikultuuri.
Raamatus on kolm osa, mis üksteist täiendavad:
Hõrgutised – Eesti köök, Pariisi kaste, kodune leivategu, sushi, India teravad maitsed, Toskaana köök, kulinaarne Island, toiduvalmistamine maooride kombel, Gotlandi maitsed, talleliha, gurmee kala ja kapsaga, lõherull, pliinid kalamarjaga, kaheksajalg, teod, linnuliha, singid, lambaliha, juustu välimääraja, ürdid ja maitseained, puuviljad, magustoidud jm.
Ahvatlevad joogid – šampanja, erinevate maade veinid, bool, konjak, viski, sake, ouzo, grappa, viin, kokteilid, glögi, õlu, tee.
Mõnus atmosfäär – portreelood Eesti tippkokkadest.
Sari: Äripäeva raamat
Hind:
10,00 EUROtsing autori järgi:
tekstid: Reet Talimaa, Leili Viinapuu; koostaja Reet Talimaa; toimetaja Ants Salum, Mütsiraamat,
Viljandi Kultuurikolledž, 2002, hind: 6,00 eurot
Bill Quain; toimetaja Tiina Siimets, Teadliku tarbimise jõud 2. Kuidas luua rikkust, ostes targemalt, mitte odavamalt ja soovitades teistelegi teha sama,
Network Twentyone, 2015, hind: 14,00 eurot
Toimetaja L. Märtman, Käsitöö album V,
1963, hind: 4,00 eurot
Tartu Ülikool; koostanud Asta Blumfeldt; vastutav toimetaja A. Laas, Eesti perekond ja perekonnaideaal,
Tartu Ülikool, 1990, hind: 8,00 eurot
Gustav Kutsar; toimetaja Tõnis Nõmmik, Missiooni varjud,
Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused, 2008, hind: 6,00 eurot
vastutav toimetaja R. Soidra, Põllumajandushoonete ja -ehitiste uued konstruktsioonid / Новые конструкции сельско-хозяйственных зданий и сооружений,
Eesti Põllumajanduse Akadeemia, 1990, hind: 5,00 eurot
Ilme Hunt; toimetaja ja kujundaja Ilme Hunt, Usui Shiki Ryoho. Usui looduslik tervendussüsteem. Käed-peal-tervendustehnika,
2002, hind: 5,00 eurot
autor-koostaja Olga Ottenson; toimetaja Svetlana Kuljus, Новейший русско-эстонский юридический словарь: около 25 000 слов и словосочетаний / Uus vene-eesti õigussõnaraamat: ligikaudu 25 000 sõna ja sõnaühendit,
2009, hind: 15,00 eurot
koostaja ja toimetaja Krista Urvet, Raplamaa kunst,
Avatud Hariduse Liidu Rapla Kunstiselts, 1999, hind: 5,00 eurot
ETKA Andras; toimetaja Katrin Streimann, Andras 20,
Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioon Andras, 2011, hind: 7,00 eurot
Eda Põld, Katrin Lapina, Kaia Sillaste, Ene Oga ja Külliki Bode; toimetaja Külliki Bode, Kuulmisnõustamine,
Eesti Vaegkuuljate Liit, 2010, hind: 4,50 eurot
Teaduslik toimetaja ja kommenteerija Enn Tarvel, Henriku Liivimaa kroonika,
Olion, 1993, hind: 15,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!