Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Puu- ja aedvilja töötlemise tehnoloogiaAutor(id): Toimetanud Fjodor Tserevitinov
Kirjastus: Pedagoogiline Kirjandus
Linn: Tallinn
Aasta: 1948
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Kask
Lehekülgi: 448
Seisukord: üsna kulunud, määrdunud ja katkised kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 214
Aedvilja ja puuvilja kuivatamine
Aed- ja puuvilja hapendamine, soolamine ja marineerimine
Puu- ja aedviljade keemilised marineerimismeetodid
Puu- ja aedviljade konservimine
Tomatisaaduste valmistamine
Puuvilja- ja marjamahlade, siirupite ja ekstraktide valmistamine
Püree, marmelaad, keedis, džeem
Puu- ja aedviljade konservimine külmutamise teel
Seente tõlkimine
Uurimismeetodid
Märksõnad:
puuviljad
köögiviljad
toiduainete töötlemine
toiduainetetehnoloogia
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!