Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Minu prantsuse toidud EestisAutor(id): Anne Labrosse
Kujundaja: Veiko Tammjärv
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949443598
Lehekülgi: 248
Sari: Oma Maitse
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 174 × 247 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamatuga teeb Prantsuse suursaadiku abikaasa Anne Labrosse Eestile kulinaarse kummarduse. Lähipiirkonna toiduvaliku veendunud austajana on ta valinud siia oma lemmikretseptid, mida iseloomustavad klassikaline lähenemine ja lihtsus ning kohalikud toiduained, millest nii mõnigi mõjub Eesti köögile ja tegijate kokanduskirele värskendavalt. Retsepte jagub eelroogadest magustoitudeni, lisaks jagab autor oma kogemuste põhjal hulgaliselt soovitusi.
Sari: Oma Maitse
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Kokaraamatud all on 2334 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!