Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kodused hoidisedAutor(id): Arja Hopsu-Neuvonen, Marjetta Karttunen ja Pirjo Kytövuori
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 998573212X
Lehekülgi: 56
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T213# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Kodused hoidised hõlmavad palju muudki peale maitsva pannkoogimoosi. Sinna kuuluvad kirbed marinaadid, hästisäilivad kuivatatud tooted, maitsvad hapendatud hoidised ja kvaliteetsed külmutatud tooted. See raamat sisaldab kõike, mida soovid teada toiduainete hoidistamisest. Raamat sisaldab nõuandeid, äraproovitud retsepte, aga ka värskeid ideid.
Originaali pealkiri Kotisäilöjän kirja. Eesti keeles
Märksõnad
hoidised
säilitamine (toit.)
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!