Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtudAutor(id): Cosima Bellersen Quirini
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949148776
Lehekülgi: 148
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 170x235 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Teil on kõrini tundmatut päritolu E-dest, emulgaatoritest ja „looduslikest“ lõhna- ja värvainetest, mis toidu ometi kärtsoranžiks ja kilomeetri pealt haistetavaks suudab muuta? Meil igatahes on. Teada on, et kui tahad, et miski oleks tehtud tõeliselt hästi, tee see asi ise ära. See kehtib ka jogurti ja juustu kohta. Lihtsast värskest maitsestamata jogurtist kuni toekalt vürtsise Vahemere stiilis juustuni välja. Tuleb tunnistada, et jogurti ja juustu valmistamine on pisut keerulisem kui trips-traps-trull, kuid mida kauem tehtud kaunikene, seda maitsvam kaunikene!
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maria Zashtshirinski, Roman Zashtsherinski, Igor Andrejev, Русская кухня (Vene köök),
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Maire Suitsu, Maire Suitsu retseptiraamat,
Varrak, 2001, hind: 10,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
Koostanud Michiel Postma, Hõrgutavad sushid,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Tiko Tuskadze, Supra. Gruusia köögi pidu,
Sinisukk, 2018, hind: 16,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 12,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Malle Peterson, Kaiti Pirs ja Maire Vesingi, Kodused hoidised. Olustvere hoidistemessi parimad palad,
Maalehe Raamat, 2012, hind: 16,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2227 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!