Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kalad ja mereannidAutor(id): Erika Casparek-Türkkan
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Toomas Toomra
ISBN: 9985203402
Lehekülgi: 206
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Seisukord: kaaned kohati kulunud ja servadest-nurkadest pisut katki, sisu korras, raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega
Mõõdud: 231 × 308 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Iga kala ja/või veelooma juures on näidatud, millist osa sellest söögiks tarvitatakse ning kuidas ja millega rooga valmistada ja serveerida, et selle maitseomadused kõige paremini esile tulevad. Iga veelooma kirjeldusele on lisatud ka retsept mõne hõrgutise valmistamiseks.
Originaali pealkiri: Fische und Meeresfrüchte
Märksõnad:
kalad
mereannid
kalatoidud
kokaraamatud
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!