Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Mitut moodi sealihaAutor(id): Harri Ilves, Heli Sepp. Toimetanud: Velve Saar
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949476060
Lehekülgi: 128
Sari: 100 rooga
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 246 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 076
Sealiha on eestlastele asendamatu toiduaine, millest saab valmistada nii kiireid kui aeganõudvamaid, nii kallimaid kui odavamaid, nii klassikalisi kui uudselt maitsvaid roogasid. Nutikas kokk kasutab ära kogu sea n-ö ninast sabani.
Sellest raamatust leiategi üle 50 isuäratava pildiga retsepti, mis aitavad nii tööpäeva lõpu tõhusa kõhutäie valikul kui ka peolaua üllatusterohke menüü tegemisel. Samuti saate teada, miks sealiha süüa ja mida kasulikku me sellest saame.
Märksõnad:
sealiha
lihatoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
100 rooga
Hind:
15,00 EUROtsing autori järgi:
Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste, Eesti perepeod. Estonian family celebrations,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 14,00 eurot
Toimetanud Harri Ilves, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Wok-toidud,
Pere ja Kodu, 2002, hind: 13,00 eurot
Retseptid ja tekst: Harri Ilves, Grillime aasta ringi,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Harri Ilves, Kala ja mereannid,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves, Wok-toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Harri Ilves, Munaroad samm-sammult,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 14,00 eurot
Tekst ja retseptid: Harri Ilves, Ahjuroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003
Tekst: Lia Virkus; Retseptid: Pille Enden, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves, Raili Mikk, Pereköögi kokaraamat. Kodukoka parim abiline. Ligi 500 retsepti,
Ajakirjade Kirjastus, 2007
Harri Ilves, Lia Virkus, Maire Suitsu, Virolainen keittiö,
Ajakirjade Kirjastus, 2013
Harri Ilves, Munaroad samm-sammult,
Ajakirjade Kirjastus, 2009
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!