Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KalatoidudAutor(id): Jaan Välimaa
Kujundaja: L. Kruusamaa
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1966
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 96
Seisukord: kaaned kulunud ja parandatud, sisu korras
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 189
Teine trükk.
Sisukord:
*Meie vesikondade tähtsamad kalaliigid ja nende iseloomustus
*Atlandi ookeanist ja Aafrika lääneranniku vetest püütavaid kalu
*Värske kala toiteväärtus
*Värske kala säilitamine
*Värske kala puhastamine
*Lisatoiduained, maitselisandid ja konserveerimisained
*Kalatoidud
*Eeltööd kalatoitude valmistamiseks
*Kalade toiduks valmistamise viisid
*Kalatoitude lisandid
*Kalatoitude kaaluline kogus
*Kalavõileivad
*Kalasalatid
*Kalasupid
*Kastmeid kalatoitudele
*Külmi ja kuumi toite angerjast
*Külmi ja kuumi toite lõhest, forellist ja siiast
*Külmi ja kuume toite kohast, haugist ja latikast
*Külmi ja kuumi toite heeringast, räimest, tindist ja kilust
*Külmi ja kuumi toite tursast, lutsust, lestast ja meriahvenast
*Vähkide keetmine
*Kuumi toite kalakonservidest
*Marineeritud kalatooted
*Soolatud kalatoodete valmistamine
*Kalade õhu käes kuivatamine ehk vinnutamine
Hind:
3,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!