Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hakkame kokkamaAutor(id): Jacopo Rotta
Kirjastus: Felistella
Linn:
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949580217
Lehekülgi: 48
Sari: Väikesed kokad
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 275x215
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
See raamat — on retseptide kogumik, mis aitab lastel köögis kergemini kohaneda, ja võimalik, et avab neis peituva kulinaarse ande!
Raamatusse on koondatud lihtsad samm-sammult retseptid algajatele kokkajatele: maitsvad röstsaiad, aromaatsed ahjujuurviljad, salatid ja suupisted ning loomulikult magusad küpsetised ja desserdid, mida lapsed kõige rohkem armastavad.
Selle raamatu abil saab laps aru, et maitsva toidu valmistamine on jõukohane ka lastele. See annab talle enesekindlust ja tahet eksperimenteerimiseks – sest millegi uue proovimine ei ole sugugi hirmus, vaid hoopis vastupidi – lõbus ja huvitav.
Kõik kuulsad kokad on olnud lapsed!
Sukelduge kulinaarsetesse seiklustesse ja valmistage kana sidruniga, kooke marjadega, puuviljakokteili „delfiinidega” ja palju-palju muud!
Märksõnad:
Felistella
Väikesed kokad
toiduvalmistamine
kokaraamatud
lastekirjandus
Hind:
11,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!