Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jäädaAutor(id): Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa
Kujundaja: Laura Kangur
Kirjastus: Agitaator
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949905690
Lehekülgi: 390
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 203x145 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 027
Raamatu alguses on toodud ülevaade tervisliku toitumise põhimõtetest – aja jooksul on needki muutunud, sest viimaste aastakümnete jooksul on järjest enam ja enam läbi viidud uuringuid erinevate toiduainete mõjust ja koos- mõjust. Seejärel vaatame lähemalt, milliseid maitsetaimi ja vürtse oma köögiriiulisse varuda, kuidas erinevaid maitsetaimi säilitada ning kuidas teha toidu maitsestamine võimalikult huvitavaks ja mitmekesiseks. Raamat on ülesehitatud peatükkide kaupa. Igas peatükis vaatame me teatud vaevust või haigust, mille puhul mängib lisaks ravile medikamentidega olulist rolli ka toitumine. Kõigepealt tutvustame üldiseid toitumisnõuandeid, seejärel vaatame täpsemalt, milliseid toiduaineid eelistada ja milliseid vältida ning milliste maitsetaimede ja vürtsidega antud vaevuse puhul oma toitusid maitsestada. Lisaks oleme toonud täpsed juhised, milliseid toiduaineid teatud haiguste ja vaevuste puhul tarbida, ning milliseid maitsetaimi, vürtse ja maitseaineid toitudele lisada.
Meie usume, et tervistav toit ei pea olema maitsetu, vaid see on vägagi maitsev ja mitmekesine!
Märksõnad:
haigused
toitumine
tervislik toitumine
toiduained
maitseained
dieettoidud
tervisenõuanded
kokaraamatud
Hind:
17,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!