Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Valik toiduretsepteAutor(id): M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1974
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 254
Seisukord: kohati kulunud ja pisut määrdunud kaaned, normaalses seisukorras sisu (pilt on illustratiivne)
Mõõdud: 130x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Kolmas, parandatud ja täiendatud trükk.
*Toitlustamise põhialused
*Külmtoidud
*Võileivad
*Supid
*Lihatoidud
*Toidud subproduktidest
*Toidud verest
*Kalatoidud
*Köögiviljatoidud
*Seenetoidud
*Toidud taignatest ja makaronidest
*Munatoidud
*Kohupiima- ja trenspiimatoidud
*Magustoidud
*Taignatooted
*Kastmed
*Joogid
Hind:
4,40 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!