Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Paprika aias ja köögisAutor(id): Malle Järvan ja Laine Vihermets
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn:
Aasta: 2002
Originaalkeel:
ISBN: 9985641671
Lehekülgi: 120
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 145 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmes köites raamat
Sisu:
Raamatus vaadeldakse paprika kasvatamist väikeaiapidaja seisukohast.
Tutvustatakse paprika bioloogiat, morfoloogiat, nõudeid kasvutingimuste suhtes, agrotehnikat külvist koristamiseni. Raamatus on ka rikkalik valik sorditutvustusi.
Käsitletakse paprika bioloogilist väärtust tervisliku toitumise seisukohalt ja kasutamist rahvameditsiinis.
Suure osa raamatust moodustavad paprikatoitude retseptid. Soovitatakse retsepte salatite, ühepajatoitude, vormiroogade, hautiste, panniroogade, suppide, täidetud paprikate, kastmete jm roogade tegemiseks. Rohkesti leidub paprikahoidiste retsepte.
Paprika on väga väärt köögivili, et seda ka kodukasvuhoones kasvatada ja võimalikult mitmekülgselt toiduks tarvitada.
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!