Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Wild- und FischgerichteAutor(id): Mari Lajos, Károly Hemzö
Kirjastus: Corvina
Linn: Budapest
Aasta: 1987
Originaalkeel: ungari keel
Tõlkija: Katalin Mosler
ISBN: 9631323293
Lehekülgi: 64
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud, sisu olemas ja loetav
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
#T273# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. W002
99 retsepti erinevate ungaripäraste liharoogade valmistamiseks.
Märksõnad
toiduvalmistamine
kokandus
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!