Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Marjad, puu- ja köögiviljadAutor(id): Sylvia Danielsson
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel:
Tõlkija: Maie Vihuri
ISBN: 9985642325
Lehekülgi: 132
Seisukord: pisut kriimustada saanud tagakaas, muidu normaalses seisukorras raamat
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamatust saab teada, kuidas erinevaid marju ning puu- ja köögivilju nimetatakse, kuidas nad seest välja näevad ning mis on nende toitainesisaldus. Peale retseptide sisaldab raamat ka nõuandeid ja ideid, kuidas kiiresti ja lihtsalt suupärast valmistada.
marjad, puuviljad, köögiviljad, toitained, kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!