Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kodutehtud juustud. Juhiseid 50 maitsva juustu tegemiseksAutor(id): Tim Smith
Kirjastus: ALT MV
Linn:
Aasta: 2007
Originaalkeel:
ISBN: 9789985964873
Lehekülgi: 176
Sari: Digipraktik
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 204x254
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
¤ Suurepärased värvifotod käsitööjuustudest
¤ Gurmeejuustude ja igapäevaste lemmikute retseptid
¤ Värskete juustude, hallitusjuustude ja laagerdatud juustude tegemise kirjeldused koos illustratsioonidega
¤ Nõuanded ebaõnnestumiste vältimiseks
¤ Tuntud juustumeistrite asjatundlikud soovitused ja nõuanded
¤ Soovitusi juustude serveerimiseks ja säilitamiseks ning kokkusobitamiseks puuviljade, leibade, veini ja õllega
Tim Smith on rahvusvaheliselt tunnustatud juustuasjatundja, kes elab ja kirjutab USA-s, Ohio osariigis Cincinnatis.
Originaali pealkiri Making artisan cheese : fifty fine cheeses that you can make in your own kitchen. Eesti keeles
Märksõnad:
ALT MV
Digipraktik
juust
juustutööstus
kodumajandus
juust
juustutööstus
kodumajandus
nõuanded
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kodutehtud juustud. Juhiseid 50 maitsva juustu tegemiseks, Tim Smith, ALT MV 2007Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!