Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kartul ja teised maitsvad juurikadAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696727
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Kes meist ei teaks, et iga päev peab sööma vähemalt pool kilo aedvilja. See tundub tülikas, sest juurvilju peab pesema, koorima ja tükeldama ning lõpuks neist ka toidu valmistama.
Tegelikult on köögiviljad nii maitsvad ja tervislikud, et kogu nähtud vaev tasub end kuhjaga ära. Tuleb vaid fantaasiale voli anda ja juurvilju vaheldusrikkalt kasutada.
Kartulite või makaronide asemel võib liharoa lisandiks pakkuda näiteks porgandit. Tõmba kooritud porgandist koorimisnoaga pikad õhukesed ribad. Hoia neid lühikest aega keevas vees ja ongi magus praekõrvane olemas. Ribasid võib kasutada ka toorsalatis. Tihtipeale ei taha lapsed keedetud porgandit, küll aga söövad hea meelega lihapalle. Kotleti- ja lihapallitaina hulka võib rohkelt porgandit riivida, see annab hea magusa maitse ja märkamatult saab kätte ka päevase juurviljaportsu.
Kõige paremad on muidugi hooajalised aedviljad, kuid õnneks leiab ka külmletist tükeldatud ja külmutatud aedvilju, millest saab kiiresti õhtusöögi valmistada.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
köögiviljad
köögiviljatoidud
juurviljad
kokaraamatud
50 retsepti!
Viiskümmend retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud Valter Ojakäär, 10 kevadet Tartus Laulge kaasa! 90,
Eesti Raamat, 1989, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Asta Rääk, Harri Treial, Matkatarkuste taskuraamat,
Eesti Raamat, 1978, hind: 7,00 eurot
Koostanud Hille Karm ja Hallar Lind, Noortekalender 1988,
Eesti Raamat, 1987, hind: 4,00 eurot
Koostanud Ants Juske, Mart Kalm, Kunstiteaduslikke uurimusi (7. osa). Studies on contemporary Art and Art History. Forschungen estnischer Kunstwissenschaftler zur zeitgenossischen Kunst und zum Erbe,
Kunst, 1994, hind: 6,60 eurot
Marie Under. Koostanud Paul Rummo, Mu süda laulab. Luuletusi kolmeteistkümnest kogust,
Eesti Raamat, 1981, hind: 10,00 eurot
Oscar Wilde; Koostanud ja eessõna: Lauri Leesi, Õnnelik prints. Granaatõuntest maja. Europeia sari,
Perioodika, 1990, hind: 7,00 eurot
Koostanud Heather Amery, Muinasjutte mitmelt maalt,
Ersen, 2007, hind: 11,00 eurot
Koostanud John Strange, Piibliatlas,
Eesti Piibliselts, 1994, hind: 4,00 eurot
Koostanud Hilja Läti; eessõna: E. Pihlak, Nikolai Triik. 100 aastat sünnist [näituse kataloog],
Eesti NSV Riiklik Kunstimuuseum, 1984, hind: 6,00 eurot
koostanud Andres Kuura, Ahhaa! Nuputamisvihik. 1. osa,
Teaduskeskus Ahhaa, 2016, hind: 1,50 eurot
koostanud Marjatta Jakobson, Tuula Eronen, Tugiõpilase käsiraamat,
Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1998, hind: 5,50 eurot
koostanud Ele Praks, Hingekirjad. Continuum of Pattern Käsitöö kuldraamat. Estonian Handicrafts,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 30,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!