Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jahimeeste kokaraamatAutor(id): Koostanud Heidi Vihma
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Menu
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949495627
Lehekülgi: 256
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 175 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Jahimehed, nende abikaasad ja elukaaslased söövad maailma parimat toitu: puhtas looduses kasvanud ulukite liha. See kokaraamat ongi kokku pandud Eesti jahimeeste abiga. Need pole ühe inimese kulinaarsed fantaasiad, vaid tõelised rahvaretseptid, kus ühele maitseb üks, teisele teine.
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Jahimeeste kokaraamat, Koostanud Heidi Vihma, Menu 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Heidi Vihma, Koduköögi meistriklass 2. Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks söögitegemiseks. Toit & Trend,
Menu Kirjastus, 2014, hind: 16,00 eurot
Heidi Vihma, Toit, mida su keha vajab,
Menu, 2016, hind: 15,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Heidi Vihma; toimetanud Daila Aas; veinisoovitused: Kristjan Markii, Pühapäeva kokaraamat. Perekondlike lõunate lemmikroad koos valitud jookidega,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Rain Käärst; kirja pannud Heidi Vihma, 30 aastat pliidi ääres. Profikoka kodused lemmikroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks,
Menu Kirjastus, 2013
koostanud Heidi Vihma, Koduköögi meistriklass 3. Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks küpsetamiseks,
Menu Kirjastus, 2015
Heidi Vihma, Estonian food and drink from olden times,
Menu, 2017
Heidi Vihma, Eesti vana aja söök ja köök,
Eesti Vabaõhumuuseum, 2017
Koostaja: Heidi Vihma; toimetaja Külli Värnik, Eesti Peakokkade lugu. Sbornikust Michelin,
Menu Meedia, 2023
Allan Kuning; Koostanud: Heidi Vihma, Kuninga magusaraamat,
Forma Media, 2007
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Maiuspalu lordide laualt: Inglismaa, Šotimaa, Iirimaa,
Odamees, 2003, hind: 8,00 eurot
Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat,
ATA-Raamat OÜ, 2008, hind: 21,00 eurot
Maire Suitsu. Toimetanud: Lea Arme, Suur leivaraamat,
Varrak, 2010, hind: 36,00 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC,
Huma, 1995, hind: 7,00 eurot
Mary Jane Finsand, Täielik diabeetiku kokaraamat,
Egmont Estonia, 2002, hind: 17,00 eurot
Kristina Efert, Jõulud. 30 teistmoodi jõulurooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 10,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 8,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!