Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuidas kalu suitsutada?Autor(id): Egon Binder
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: saksa keel
ISBN: 9789949421800
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Mida teha oma õnnestunud kalasaagiga? Millised kalad sobivad suitsutamiseks? Kauidas kalu suitsutamiseks ettevalmistada? Palju see kõik aega võtab, kui ma oma kalasaaki nautida saan. See raamat teeb ka esimest korda suitsutajale kõik vajalikud töövõtted ja toimingute järjekorra selgeks ja eks iga järgneva korraga tulevad ju kogemused, millest õppida.
Uskuge, võtab see aega palju võtab, kuid see on suurepärane tunne, kui istute ümber laula koos pere või sõpradega ja Teil on omaküpsetatud kalavaagen laual.
Nii see käib:
Mida värske kalaga teha
Puhastamine
Soolamine Maitseained
Suitsutamisvahendid
Kuumsuitsutamine
Vead, mis sai tehtud
Erilised retseptid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kuidas kalu suitsutada?, Egon Binder, Tormikiri 2008Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat,
Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad ahjuroad,
Odamees, 2012, hind: 5,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat,
Elimelto, 2002, hind: 16,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 2/2011. Salatid,
Septyni Menai, 2011, hind: 3,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!