Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuldne kokaraamat. Üle 280 suurepärase retseptiAutor(id):
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kaja Riikoja
ISBN: 9789985325421
Lehekülgi: 704
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 219x170 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat
Sisu:
Sellest raamatust leiad maailma erinevate köökide kõige armastatumaid ja huvitavamaid retsepte alates suppidest ja salatitest kuni magustoitude ja küpsetisteni. Autorid on püüdnud leida iga retsepti parima variandi ja esitada seda nii, et toit alati õnnestuks. Kohandatud on klassikalisi retsepte, millele on lisatud uusi varjundeid või muudetud toitude valmistamist ajapuuduses vaevlevatele kodukokkadele mugavamaks. Autorid on koostanud ka uusi retsepte, mis tuginevad vanadele lemmikutele või on neist inspireeritud. Lisatud on 60 samm-sammulist fotodega illustreeritud „kokandustundi”, mis kirjeldavad toiduvalmistamise põhitehnikaid.
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!