Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Väikese koka retseptiraamatAutor(id): Michele Simonon ja Francoise Viroux
Kujundaja: Nadine Piette
Kirjastus: Egmont Estonia
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 9985534352
Lehekülgi: 44
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 230 × 258 mm
Suurus: suures formaadis ning kõvas köites raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 105
Lapsed, ruttu kööki!
Ei sugugi mitte sööma -- hoopis süüa tegema! Ja teha võib just seda, mille järele isu on!
Selles raamatus õpetame valmistama soolaseid toite ja magusaid toite, niisuguseid roogi, mis ei vaja kuumutamist ja ka selliseid, mis vajavad.
Et söögitegemine oleks põnev, on meie toitudel huvitav väljanägemine, mida võid oma soovi kohaselt alati muuta või täiendada.
Julget pealehakkamist!
Märksõnad:
toiduretseptid
lastekirjandus
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!