Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamine ZepterigaAutor(id):
Kirjastus:
Linn:
Aasta: 1999
Originaalkeel:
Lehekülgi: 70
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 150 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Kokaraamat sisaldab juhiseid, kuidas kasutada firma «Zepter» kööginõusid toidu valmistamisel. «Zepteri» nõud loovad ideaalsed tingimused keetmiseks, praadimiseks, serveerimiseks ja toitude säilitamiseks. «Zepteri» nõudega saab toitu valmistada ilma vee, soola ja rasvata.
Märksõnad:
käsiraamatud
kokaraamatud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!