Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide jaoksAutor(id): Vassili Anufrijev, F. Nikašin, G. Skripkin
Kirjastus: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
Linn: Tallinn
Aasta: 1953
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Teder
Lehekülgi: 344
Seisukord: kaaned ja lehed pisut kulunud, paar kirjet sees
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 167
Korraldatud ühiskondlik toitlustamine annab rahvamajanduses töötavaile nõukogude naistele võimaluse säästa palju aega ühiskondlikuks tegevuseks, laste kasvatamiseks, õppimiseks.
Õpik ühiskondliku toitlustamise tehnikumide õpilastele.
Sisu:
Üldine osa
Toorainete algtöötlemine
Kuumtöötlemine
Roogade valmistamine, vormistamine ja väljastamine
Ravitoitlustamine
Märksõnad:
toitlustamine
toiduainetetehnoloogia
õpikud
Hind:
28,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Gina Steer, Väike kohviraamat,
Koolibri, 1999, hind: 1,50 eurot
Gina Steer, Väike tomatiraamat,
Koolibri, 1999, hind: 2,50 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!