Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hapendamise maagia. Köögi kombinatoorikaAutor(id): Andi Kondor
Kirjastus: Mondo
Linn:
Aasta: 2022
Originaalkeel:
ISBN: 9789916974308
Lehekülgi: 220
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 210x148
Suurus:
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Hapendamine ehk kääritamine on iidne ja samas trendikas tegevus, mis pakub avastamisrõõmu nii algajale kui profile. Paljud toitumisteadlased on hapendamist kirjeldanud võluvahendina, mis parimal viisil tagab toiduainete säilitamise, rikastades neid samas pikantse maitse ning probiootikumide jt tervisele kasulike ainetega.
Vastupidi levinud arvamusele pole aedviljade kääritamises mõnede põhitõdede omandamise järel midagi keerukat. Käsiraamat annab selged suunised kõigi meie köögis kasutusel aedviljade hapendamiseks, aga ka näiteks kimchi, leivakalja, ingverimõdu ja airaani valmistamiseks.
Raamatu teises osas arutletakse selle üle, kuidas valmistada enim tuntud roogasid nõnda, et esile tuua nende koostisosade parimad omadused ja rikastada toidulauda uute huvitavate maitsetega. Pakutakse ideid selle kohta, kuidas eri maade rahvusköökidest nutikalt üht-teist üle võtta.
Ligi sajale retseptile lisaks annab käsiraamat ka ohtrasti silmaringi laiendavat kõigi kirjeldatud toidu- ja maitseainete kohta.
Märksõnad:
Mondo
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Hapendamise maagia. Köögi kombinatoorika, Andi Kondor, Mondo 2022Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
Andra Kalda, Ahjupanniroad,
Varrak, 2021, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 2,50 eurot
Frank Stein, Džemmid, želeed ja kompotid,
Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Toivo Niiberg, Koduõlu, kali ja siider,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 14,00 eurot
NSV Liidu Kaubandusministeerium, Kaubanduse ja Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituut; toimetanud K. Padernik, Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Maria Zashtshirinski, Roman Zashtsherinski, Igor Andrejev, Русская кухня (Vene köök),
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2230 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!