Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Külluslik kalaAutor(id): August Alop ja Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Erahariduskeskus
Linn:
Aasta: 2001
Originaalkeel:
ISBN: 9985781589
Lehekülgi: 64
Sari: Soolatera
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 215 × 149 mm
Suurus: piklikus formaadis, pehmete kaantega, rõngasköites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Sellest raamatust leiad üle 40 erineva toiduretsepti, mille peategelased on kõik pärit vesisest keskkonnast. Teeme tegemist nii koduste kui ka kaugete troopiliste mereandidega.
Me pole endale eesmärgiks seadnud juhtnööride andmist erinevate kalade puhastamiseks, fileerimiseks jne, vaid keskendume Soolaterale omaselt retseptidele, siin-seal siiski mõnd vajalikku nippi või kavalust ära märkides.
Pakume põnevaid roogi, ikka eestlase maitset, võimalusi ja ka uudishimu arvestades.
Märksõnad
kalatoidud
kokaraamatud
Soolatera : retseptikogu
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!