Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Grillimine ja barbecueAutor(id): Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve; Toimetanud: Velve Saar
Kujundaja: Advig Stahl-Eisel
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 9985959000
Lehekülgi: 152
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 174 × 246
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 076
Raamatu autorid Enn Tobreluts, Priit Toomits ja Tiit Treve on 2004. a Euroopa meistrid BBQs.
Raamatust leiad põhjaliku teooriaosa koos näpunäidetega grillimise ja barbecue kohta. Antakse palju BBQ- ja grilliretsepte sea-, veise-, lamba-, linnu- ja ulukilihast roogade valmistamiseks, samuti kala jt mereandide grilliretsepte ning huvitavaid nõuandeid, kuidas teha magusat grill- ja BBQ-rooga. Nende toitude kõrvale pakutakse ka salatiretsepte ning kaunistuste ja lisandite ideesid. Raamatust leiate ka BBQ EMi võiduroogade retseptid.
Sari: 100 rooga
Grillimine ja barbeque, kokaraamatud
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised,
ATA-Raamat, 2000, hind: 7,00 eurot
Heino Gustavson, Karastusjoogid. Allikaveest limonaadini,
Valgus, 1985, hind: 2,80 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Hoidistaja salaraamat. Häid maitseid kogu aastaks,
Varrak, 2016, hind: 25,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!