Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduainete säilitamine. Hoidistamine, külmutamine, kuivatamine, suitsutamineAutor(id): Gabriele Lehari
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Toomas Rosin
ISBN: 9789949147441
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 137 × 198 mm
Suurus: tavaformaadist pisut väiksemas formaadis, kõvas köites raamat
Sisu:
Soovite nautida oma aia rikkalikku saaki ka talvel? Ei ole tahtmist iga päev poes käia? Kui nii, siis on see raamat just Teie jaoks. Siit saate nõuandeid säilitamise ja hoidistamise eri viisidest ja sellest, missugustele toiduainetele missugune viis sobib. Kui hoidistamise kord on hästi läbi mõeldud, siis on Teil kodus alati rikkalik valik värskeid ja konserveeritud toiduaineid.
Hind:
9,00 EUROtsing autori järgi:
Gabriele Lehari, Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotid,
Tormikiri, 2005, hind: 8,00 eurot
Lianne Bilgenroth ja Gabriele Lehari, 717 majapidamisnippi,
Sinisukk, 2011, hind: 16,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Malle Peterson, Kaiti Pirs ja Maire Vesingi, Kodused hoidised. Olustvere hoidistemessi parimad palad,
Maalehe Raamat, 2012, hind: 16,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Linda Petti, Pisike piparkoogiraamat. Piparkooke ja muid niknäkke,
Maalehe Raamat, 1995, hind: 8,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 10,00 eurot
Toivo Niiberg, Kodused rüüped ja napsud,
Maalehe Raamat, 2005, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu, Oodatud perepeod,
2002, hind: 9,00 eurot
Suur jõuluraamat,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2003, hind: 8,00 eurot
Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav, Toidud ainult taimedest. Retsepte ja tarkusi vegan-toidust,
Pegasus, 2012, hind: 22,00 eurot
Sarah Edmonds, 50 pajarooga,
Varrak, 1999, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2227 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!