Teema: Joogid
Pealkiri:
Puuviljade ja marjade töötlemine naturaalmahladeksAutor(id): Jaan Välimaa
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1951
Originaalkeel:
Lehekülgi: 44
Sari: Abiks kolhoosidele 35
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 134 × 193 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 288
Kolhoosile sobiva mahlavalmistamise sisseseadme valmistamiseks on käesolevas brošüüris antud vajalikkude seadmete skeemid ja joonised, milliste järgi nende valmistamine ei tohiks tekitada raskusi ega minna kuigi kalliks.
Põhilised seadmed on: marjapurustaja, puuviljapurustaja, mahlapress, pastöriseerimisseadeldis ja mahlafilter. Siin näidatud skeemide ja jooniste järgi valmistatud seadmetega on võimalik päevas toota kuni 300 liitrit mahla.
Mahlavalmistamise praktilise läbiviimise selgituseks on käesolevas brošüüris esitatud kõige lihtsamaid väiketöönduslikke naturaalmahla valmistamise viise. Kui kõik siin kirjeldatud juhised ja nõuded täpselt rakendatakse, siis ei tohiks esineda töö ebaõnnestumisi ja valmistatav mahl peaks saama võrdlemisi kõrgekvaliteediline ning hästi säiliv.
Märksõnad:
puuviljad
marjad
puuvilja-marjamahlad
tootmistehnoloogia
toiduainetööstus
Sari: Abiks kolhoosidele
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!