Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jaapani toiteAutor(id): Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Katrin Tombak
ISBN: 9985681770 (köites) 9985681170 (vale) 9789985681176
Lehekülgi: 113
Seisukord: kaaned, selg ja nurgad pisut kulunud ja määrdunud, sisu olemas, puhas ja korralik
Mõõdud: 200 × 290 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Jaapani köögi rikkalikust retseptivaramust on sellesse raamatusse valitud kimbuke lihtsaid ja kiiresti valmistatavaid koduseid toite lihast või kalast jt mereandidest, riisist või nuudlitest, seentest ja köögiviljadest.
Jaapani road on väga tervislikud, näevad isuäratavad välja ja maitsevad oivaliselt. Loodetavasti pakub elamuse ka nende valmistamine.
Märksõnad
rahvustoidud
toitumistavad
Jaapan
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Jaapani toite, Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin, Valgus 2006Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!