Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Mikrolaineahjus valmistatavad toidudAutor(id): M. Kask
Kirjastus: Leko
Linn: Tallinn
Aasta: 1994
Originaalkeel:
Lehekülgi: 136
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 140 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Mikrolaineahjus toidu valmistamiseks kehtivad erinõuded ja sageli tavalistes kokaraamatutes toodud retseptid ei sobi.
Käesolev raamat sisaldab kõiki andmeid mikrolaineahjude tõhusaks kasutamiseks koduses majapidamises: füüsikalised põhimõtted toidu valmistamiseks mikrolainete toimel, ahjus toidu valmistamiseks vajalike nõude valik, toiduvalmistamise kiirust ja kvaliteeti mõjutavad tegurid ning mikrolainekulinaarias kasutatav terminoloogia. Reeglina tuuakse ära iga toidu valmistamise üldine tehnoloogia ning siis antakse rida euroopa ja ameerika köögi toitude praktilisi retsepte.
Hind:
3,80 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!