Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tervise hoidmise toidud 2. Gluteenivabad toidudAutor(id): Maire Vesingi
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949502677
Lehekülgi: 152
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 257x210x16 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Paljud inimesed soovivad piirata nisujahu tarvitamist toidus või on haiguse tõttu sunnitud täiesti gluteenivabale dieedile. Kuidas aga valmistada gluteenita jahust selliseid lapsepõlves armsaks saanud küpsetisi nagu kaneelirullid, lihapirukad, sõõrikud või piparkoogid? Millega asendada nisujahu omletis ja pannkookides? Mis võiks olla gluteenivabalt toituja hommiku- ja lõunaeine ning mida võiks ta serveerida peolaual? Peale enam kui 70 retsepti on raamatus soovitusi, mil viisil uudseid gluteenivabu jahusid kasutada, neist tainast kokku segada ja kergitada. Toitudel on välja arvestatud ka energia- ja toitainesisaldus. Autor Maire Vesingi õpetab Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis tulevasi kokki. Raamatule on eessõna kirjutanud doktor Adik Levin ning Eesti Tsöliaakia Seltsi juhatuse liige Riin Jõgi. Tervise hoidmise toitude sarjas on varem ilmunud ka diabeetiku kokaraamat.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Tervise hoidmise toidud 2. Gluteenivabad toidud, Maire Vesingi, Ajakirjade Kirjastus 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Kokaraamatud all on 2333 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!