Teema: Toitumine
Pealkiri:
ToiduteadusAutor(id): Marty Jopson
Kujundaja: Liina Valt
Kirjastus: Postimees Kirjastus
Linn:
Aasta: 2019
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kristiina Vind
ISBN: 9789949669035
Lehekülgi: 184
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 210x145
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Marty Jopson on võtnud endale ülesande selgitada välja mõned elu põhitõed, mis aitavad hästi süüa teha ja olla samal ajal teadlik tarbija. 21. sajandi köök on täis ahvatlusi, valikuid ja väljakutseid. Kellele ei meeldiks nautida tunnustust võrratu kokana, kellel iga asi õnnestub?
„Toiduteadus” on uurimus sellest, mida me sööme ja kuidas süüa teeme. Lustakas ja entusiastlik, ent sellegipoolest tõsisel teadusel rajanev raamat pakub lahendusi paljudele arusaamatustele, mida põhjustavad köögis keemia, füüsika või bioloogia.
Raamatu autor Marty Jopson on rakubioloogia doktor ja Briti tuntud telenägu. Ta korraldab põnevaid teaduskatseid BBC telesaates „The One Show“ ning esineb avalike populaarteaduslike loengutega, kus alatasa lahvatavad leegid ja lõpuks käib üks vägev pauk.
Toiduteadusele pühendatud raamatus räägib ta muu hulgas sellest, millal nuga terav püsib, kuidas toitu õigesti töödelda, mida tähendab viie sekundi reegel, kuidas vastumeelseid maitseid vältida või milline on toidu tulevik, pakkudes palju põnevaid ning praktilisi kokandus- ja toitumisalaseid teadmisi.
Originaali pealkiri The Science of Food: An Exploration of What We Eat and How We Cook. Eesti keeles
kodumajandus
teadus
Liina Valt
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Toiduteadus, Marty Jopson, Postimees Kirjastus 2019Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Toitumine alla viimati lisatud:
Nadja Hermann, Ideaalse kaalu võti ehk võit rasva loogika üle,
Varrak, 2017, hind: 17,00 eurot
David Grotto, 101 toiduainet, mis võivad päästa su elu,
Ersen, 2010, hind: 9,50 eurot
Silvi Mänd, Tervislikust toitumisest,
Silvi Mänd, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Jüri Nevdubski, Eluteadus. Maharishi ayurveda. Kehatüübi test ja toitumine,
Nebadon, 1994, hind: 8,00 eurot
Ernst Schneider, Teadmiseks kõigile (dieettoidust),
1993, hind: 2,00 eurot
Martin Ingvar, Gunilla Eldh, Kehakaalu kontrollib aju,
Tänapäev, 2011, hind: 15,00 eurot
Linda Lazarides, Veekose dieet. Kuidas vedelikupeetust kontrolli all hoides vabaneda 7 päevaga peaaegu 7 kilost,
Ersen, 2000, hind: 12,00 eurot
Aive Luigela, Targalt toitudes terveks 2,
Varrak, 2009, hind: 11,50 eurot
Signessa Kalmus, Süües saledaks,
Pilgrim, 2017, hind: 21,00 eurot
Koidu Kelt, Linda Lamp ja Robert Piir, Puuviljad, marjad, tervis. Toiteväärtus, säilitamine ja kodune töötlemine,
Valgus, 1997, hind: 8,00 eurot
Toitumine all on 364 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!