Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadeleAutor(id): Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1957
Originaalkeel:
Lehekülgi: 296
Seisukord: veidi kulunud kaaned, veidi plekilised sisekaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 017
toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid, kokaraamatud
Originaali pealkiri Технология приготовления пищи. Eesti keeles
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Margit Sild, Väike rummikokteilide raamat,
Sinisukk, 2000, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Küpsetised soolasest magusani. Ei ohusta sinu taljet!,
Kaalujälgijad, 2003, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 6,00 eurot
Mari Kodres (tekst), Sööme ära! + DVD,
Eesti Kulinaaria Instituut, 2011, hind: 14,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!