Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toit on tervis. III vihk. SalatidAutor(id): Olga Kesk
Kujundaja: Richard Kivit
Kirjastus: Loodus
Linn:
Aasta: 1939
Originaalkeel: eesti keel
Lehekülgi: 56
Seisukord: kaaned kohati kulunud ja seljalt katki, kaantel ning lehtedel mõned harvad plekid, sisu üldiselt korras
Mõõdud: 177 × 227 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
#T273# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 293
Sisukord:
Salatite tähtsus rahvatoitlustuses
Salatikastmed
Salatitele sobivad kastmed
Salatite valmistamise tehnika
Sobivad salatinõud
Kartulisalatid
Kapsasalatid
Tomatisalatid
Sellerisalatid
Lehtsalatid
Pudersalatid
Kurgi-, redise- ja peedisalatid
Segasalatid
Makaroni- ja kohupiimasalatid
Kala- ja munasalatid
Liha- ja seenesalatid
Märksõnad:
salatid (toit)
kokaraamatud
Kujundanud Richard Kivit
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!