Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lihtsalt ja maitsvalt linnulihastAutor(id): Tuuli Mathisen
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916164853
Lehekülgi: 176
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 240x165mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamatus on häid nippe ja teadmisi selle kohta, milliste maitsetega linnuliha kõige paremini kokku sobib. Linnuliharoogade valmistamiseks leidub pea lugematu hulk võimalusi, lisaks kuulub linnuliha parimate valguallikate hulka. Raamatust leiab peamised töövõtted nii toore kui ahjukana tükeldamiseks, aga ka kana sidumiseks ning kanaliblika valmistamiseks. Siin on retsepte, mis sobivad oma lihtsuse ja valmistuskiiruse tõttu argiõhtusse, aga ka pisut rohkem vaeva vajavaid toite, mida sobib pakkuda nii pühapäeval kui pidupäeval. Retseptide hulgast leiab salateid, suppe, suupisteid, toekamaid roogi ja ka muu maailma parimaid linnulihatoite. Lisaks hulk autori lemmikuid, alates lihtsast kana-klimbisupist, suitsukana-sinihallitusjuustu pirukast ja trühvliga kanamaksapasteedist kuni Hiina köögist pärit kung pao või Korea krõbekanani välja. Tuuli Mathisen on toidumaailmas tegutsenud juba 14 aastat. Kõik sai alguse toidublogist tuuliretseptid.ee, kuid nüüdseks on tema tegevus laienenud, ta tegutseb ka toidustilisti ja – fotograafina. Ta on Eesti suurima toiduajakirja Oma Maitse toimetaja ning temalt on ilmunud 12 kokaraamatut.
Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
kokaraamatud
toiduretseptid
Hind:
24,00 EUROtsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 10,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastest,
Varrak, 2016, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Tuuli Mathisen, Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde],
Hea Lugu, 2015
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!