Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Salasahver. Gurmaanidele ja raamatugurmaanidele (CD puudub)Autor(id): koostanud: Ruth Huimerind
Kujundaja: Anneliis Aunapuu, Ruth Huimerind, Jüri Lõun
Kirjastus: MAP
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
ISBN: 9985787846
Lehekülgi: 128
Seisukord: raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega, kaaned kiletatud
Mõõdud: 182 × 251 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 214
Ruth Huimerind palus tuttavatel kultuuriinimestel kirjutada toidust. Et neist segada potpourri -- kus Tiit Veermäe elegantsed fotod Ruthi metafüüsilisevõitu lavastustest on läbisegi Peeter Sauteri naturalismi ja Andres Maimiku lennukusega. Mati Undi rafineeritud argimütoloogia ja Linnar Priimäe meelisklev vaimline ekskurss juhusliku koka päevikuleheküljega. Rein Paku ja Hirami mõtisklused grotesksete vinjettidega muuseumikogudest. Komponente seovad värskus ja mängulisus. Tuli, millel seda rooga küpsetati, ei kuulu ratsionaalsesse maailma.
toitumistavad, toiduained, toiduvalmistamine, kokaraamatud
Hind:
11,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat,
Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad ahjuroad,
Odamees, 2012, hind: 5,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat,
Elimelto, 2002, hind: 16,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 2/2011. Salatid,
Septyni Menai, 2011, hind: 3,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!