Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ungari köökAutor(id): Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg
Kujundaja: Heiki Loomann
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 1994
Originaalkeel:
ISBN: 998580712X
Lehekülgi: 314
Sari: Maailma toite 1
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 175 × 220 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
#T222# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.
Hõimurahva rahvusköögist leiavad meie perenaised lihtsaid ja koduseid retsepte igapäevasele toidulauale ja samas piisavalt ka eksootilisi piduroogasid. Sellised ungari toidud, nagu guljašš, paprikašš, letšo, põrkõlt, praetud kanapoeg, kalasupp, küpsetatud põrsas, hanepraad ja hanemaksapasteet, on kuulsad üle kogu maailma.
Märksõnad
rahvustoidud
ungari
kokaraamatud
Maailma toite
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Mai Maser, Margus Tamm ja Angelica Udeküll, Hõbedaste aastate kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Armin Klais ja Monika Klais, Kohupiimatoidud,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!