Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KöögiviljatoidudAutor(id): Rose Elliot
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 1998
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Mari Raudsepp
ISBN: 9985007271
Lehekülgi: 72
Sari: 101 nõuannet
Seisukord: normaalses korras raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega
Mõõdud: 130 × 183 mm
Suurus: taskuformaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 221
Lühiteadmised mõne sõnaga
Asjatundlike soovituste abil samm-sammult tulemuseni
Köögiviljatoitude valmistamist puudutav oluline teave 101 kergesti mõistetava nõuandena
Kiired vastused kõikidele küsimustele
Rikkalikult illustreeritud
Sisu:
Põhilised võtted
Rohelised lehtköögiviljad
Maavitsaliste viljad
Kaunad ja terad
Laugud
kõrvitsad ja kabatšokid
Juurviljad
Mugulviljad
Kasvud ja võsud
Seened
Originaali pealkiri: 101 essential tips. Cooking with vegetables
Märksõnad:
köögiviljatoidud
kokaraamatud
Sari: 101 nõuannet
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!