Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Külluslik kalaAutor(id): August Alop ja Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Erahariduskeskus
Linn:
Aasta: 2001
Originaalkeel:
ISBN: 9985781589
Lehekülgi: 64
Sari: Soolatera
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 215 × 149 mm
Suurus: piklikus formaadis, pehmete kaantega, rõngasköites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Sellest raamatust leiad üle 40 erineva toiduretsepti, mille peategelased on kõik pärit vesisest keskkonnast. Teeme tegemist nii koduste kui ka kaugete troopiliste mereandidega.
Me pole endale eesmärgiks seadnud juhtnööride andmist erinevate kalade puhastamiseks, fileerimiseks jne, vaid keskendume Soolaterale omaselt retseptidele, siin-seal siiski mõnd vajalikku nippi või kavalust ära märkides.
Pakume põnevaid roogi, ikka eestlase maitset, võimalusi ja ka uudishimu arvestades.
Märksõnad
kalatoidud
kokaraamatud
Soolatera : retseptikogu
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!