Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lasanje. 50 ahvatlevat vana ja uut retseptiAutor(id): Dwayne Ridgaway
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Leena Suits
ISBN: 9985312074
Lehekülgi: 128
Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 205 × 205 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 061
Lasanje on suus sulav vormiroog, mille kihid koosnevad Itaalias pastalehtedest aga Kreekas hoopis baklažaanilõikudest ning seal tuntakse seda toitu moussaka nime all. Kihtide vahele võib panna liha, juurvilju, juustu, ning siin võib juba iga perenaine oma oskusi näidata. Loomulikult võib lasanje olla maitsev argiroog, ent selle võib kerge vaevaga muuta ka millekski eriliseks ja võrratult maitsvaks. Lasanje on suurepärane roog, millega annab loovalt eksperimenteerida kõigil, kes armastavad süüa teha.
lasanje
vormiroad
kokaraamatud
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!