Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
ŠokolaadAutor(id): Elizabeth Ferretti
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Siim Tõniste
ISBN: 9789985019900
Lehekülgi: 128
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 150 × 150 mm
Suurus: väikses formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamat annab ülevaate šokolaadi ajaloost, šokolaaditööstusest ning tuntumatest tootjatest. Poole raamatu mahust moodustavad šokolaadimaiuste retseptid (joogid, trühvlid, küpsised, koogid, magustoidud).
Märksõnad
šokolaad
tootmine
ajalugu
magustoidud
šokolaad
tootmine
ajalugu
magustoidud
kokaraamatud
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Salateid ja suupisteid,
Varrak, 1991, hind: 4,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!