Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Seenelise kokaraamatAutor(id): Eve Mällo
Kirjastus: Tammerraamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949526031
Lehekülgi: 224
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 216x135
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Milliseid seeni korjata ja kuidas neid kasutada?
Kuidas seeni soolata, kuivatada, hapendada, marineerida?
Seenehoidiste retseptid.
Suur valik seenetoite. Klassikalised ja üllatavad retseptid.
Mida kõike seentest ei valmistata: võileivad, salatid, vinegrett, püreed, puljongid, boršid, soolaseened, põhiroad, šašlõkid, pilafid, pelmeenid, pirukad, vormiroad. Marineeritud riisikad või salati soolariisikatest hapukoore ja sibulaga leiab kindlasti ka Eestis jõululaualt, hapukoorega seenekaste on aga alati olnud armastatud igapäevaroog.
Eesti oma seeneraamatust saab lisaks retseptidele infot ja nõuandeid ka selle kohta, milliseid seened konkreetse toitu või hoidise jaoks kõige rohkem sobivad. Lisaks ka kõikvõimalikke seenenippe.
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!