Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Hilda Ottenson
Kujundaja: D. Paalamäe
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1977
Originaalkeel:
Lehekülgi: 208
Seisukord: veidi kulunud kaaned ja leheservad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 130 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvas köites
Sisu:
#T185# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.
Kolmas, parandatud ja täiendatud trükk.
Märksõnad
hoidised
toiduvalmistamine
Hind:
4,50 EUROtsing autori järgi:
Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945
Koostanud Hilda Ottenson, Karin Padernik ja Laine Uusme, Odav ja tervislik toit,
Kodumajanduskoda, 1939
Hilda Ottenson, Aiasaaduste säilitamine,
Akadeemiline Põllumajanduslik Selts, 1939
Hilda Ottenson, Aiasaaduste alalhoid,
Akadeemilise Põllumajandusliku Seltsi Kirjastus, 1930
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!