Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Kunst ja Kodu 1970/02""Üliõpilastööd ja nende vormist..""Koduloomade histoloogia""Muinsuskaitse aastaraamat 2019""Muinsuskaitse aastaraamat 2015""Wind Chimes""Häbi""Ristideta hauad II""Saksa keele õpik algajaile""Üldine ja anorgaaniline keemia""Pariis. Kunst ja arhitektuur""Sabatäht""Noorus 1964/7(213). 19. aastakäik""Jaapani puugravüür. Ukiyo-e kool..""Põdravalem""Inglise keel. Vestmik & sõnastik""Suvemajade ehitamine""Saksa-eesti õigussõnaraamat. Rec..""Libarebased ja kooljad. Hiina armu..""Fiona""Matemaatika 5. klassile 1. osa""Eriloomakasvatus""Käsitöökingitused""Loti naine""Inglise-eesti-vene meresõnastik /..""Sillad läbi aegade""Arts and entertainment. Kunst ja m..""Kätepuu""Isaac Newtoni imeaastad""Inglise keele grammatika algajaile""Madame Dorthea""Füüsika ülesannete kogu gümnaa..""Metsapoolne""Avo Keerend (album)""Berlitz: Soome keel. Vestmik ja sÃ..""Novelle ja jutustusi (1885-1886). ..""Väike eesti-inglise ja inglise-ee..""Musicalia 77. La Guitarra Y El Lau..""The Dooley Family In Moscow, Live ..""Lotomängija käsiraamat""Teispool merd""Trip""Vestlusi vene ja eesti keeles. РÑ..""Ravimine taimedega""Suhtlemispsühholoogia""Klubiruumide kujundamisest. Metood..""Disko""Koolimatemaatika entsüklopeedia""Komi ja eesti keele kõrvutavaid t..""Pruutneitsi""Eesti keele õpik 5. klassile""Toompea loss""Akadeemia 2000/5""Füüsika üldkursus (3. osa). Opt..""Seymour: sissejuhatus. Puusepad, t..""Sinu geenid, minu geenid""Liiklusõpik""Loomade elu 1-7""Vene-eesti sõjanduse sõnaraamat""Matemaatika ja kaasaeg XIX. Metood..""Füüsikalise looduskäsitluse alu..""Elukulg""Kunst 1993/02. Art in Estonia""Kaevanduse elektrik""18 aastat arhitekt Louis I. Kahnig..""Siluett 1976/2. Sügis""Süütu klient""Andragoogika. Raamat õppimiseks j..""Oscar Wilde’i lift. Novelle""Robinson Crusoe""Füüsika üldkursus (2. osa). Ele..""Matemaatika ja kaasaeg XV. Metoodi..""Veisekasvatus""Teie alateadvuse jõud""Aktsioonide aeg 1987-1988""Koduigatsus""Müüja erialane eesti keel. Õppe..""Salat aias ja köögis""Väike eesti-itaalia ja itaalia-ee..""Keemialeksikon. Faktid ainsa pilgu..""Arhitektuur. Kiirkursus""Narva kunstielu XVIII-XX sajandil...""Algteadmisi kriminaalprotsessist""Matemaatika ja kaasaeg XVI. Metood..""Intuitsioon. Loogikaväline tunnet..""Jutustusi matemaatikast""Kinnisvaraõpik II""Raadioseadmete üksikosad""Lindude rändest Eestis. Ornitoloo..""Жизнь Ð’ Розовом СвÐ..""Surveseadmed""Å ivananda Meditatsioon""Viirpapagoi""Eesti Kunstimuuseum 100. Art Museu..""Orgaaniline keemia. Õpik gümnaas..""ERSO Solistid: Jaan Õun Ja Kalev ..""Sinasõprus keelega. 4. klassi ees..""Orchestra Caravelli ‎– ОркÐ..""Kassipidaja käsiraamat. Juhiseid ..""Öömüük aknast""Eesti kõnekeel vene õppekeelega ..""Suur tuba""Füüsika ülesannete kogu põhiko..""Saksa keele grammatika algajaile""Füüsika. 8. klass"
105 tk kogusumma: 1035,10 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3833111240
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Toimetanud: Margit Sild, Väike rummikokteilide raamat,
Sinisukk, 2000, hind: 4,00 eurot

Koostanud: Kaja Torm, Küpsetised soolasest magusani. Ei ohusta sinu taljet!,
Kaalujälgijad, 2003, hind: 6,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot

Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 6,00 eurot

Mari Kodres (tekst), Sööme ära! + DVD,
Eesti Kulinaaria Instituut, 2011, hind: 14,00 eurot

Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot

Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot

Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot

Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot



Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud